2022-10-08 658 瀏覽
The Murray 嘅staycation package包左set dinner 有海鮮塔做starter 之後每人一個main course 同 dessert 都幾抵食🥳 而且環境同裝潢都好modern✨✿ Seafood Tower ✿有蝦、蟹腳、生蠔、青口、鮑魚 蝦同生壕都好新鮮😍 鍾意食海鮮嘅就好適合啦 不過我地唔係咁鍾意食海鮮🤣✿ Prime Rid Roast Carving ✿ [+$168]好大塊同幾juice 配菜有蘆筍同黑松露薯蓉 薯蓉好香黑松露味 食唔停🥳 ✿ Grilled Wagyu Hanger Steak ✿Side dish 有炸甜薯粒🍠 粟米仔 同青辣椒仔 炸番薯粒甜甜地 幾新奇 粟米仔好甜 食得出有調味 辣椒仔係唔辣㗎 所以怕辣嘅人都可以食😝 至於塊steak就覺得一般 叫左medium 但偏乾同靭 牛味都幾濃✿ Cheese Cake ✿藍莓cheese cake🫐 係偏soft嘅 口感幾creamy 出奇地幾fresh ✿ Royal Dark Chocolate Tart ✿朱古力帶有苦澀味,鐘意食較苦嘅朱古力嘅人較適合,旁邊有柚子醬汁,

✿ Seafood Tower ✿

✿ Cheese Cake ✿

✿ Royal Dark Chocolate Tart ✿
朱古力帶有苦澀味,鐘意食較苦嘅朱古力嘅人較適合,旁邊有柚子醬汁,苦中帶甜

✿SAUVIGNON BLANC ✿ [$160]

­­★好食指數★:7.5/10