朋友一直叫去試呢間嘢,因為見到有任食沙律吧,同埋價錢都唔貴。咁啱有個朋友就嚟出國,就約去一齊食,順便傾吓計。環境🌝🌝🌝🌝🌚要行一層樓梯到達,但入面好多位,我哋12點到,就算到1點lunch hour 都唔會好迫。有二人卡位,如果兩個人嚟Long chat都幾舒服( ´ ▽ ` )ノ🍽️ 沙律吧🌝🌝🌝🌜🌚沙律菜種類唔多,但基本嘅都有,仲有羽衣甘藍🤩醬料就有千島、和風同意式,個人幾鐘意和風,少少鹹少少酸幾惹味。除咗沙律菜,仲有個薯仔沙律,正常發揮,男士食唔飽可以啪到飽😂仲有不得不提佢有牛角包🥐都係任食(*♡д♡*) 幸運的話仲有機會新鮮出爐!我覺得幾有誠意😂.🍽️ 菠菜芝士意大利餛飩配黑松露忌廉汁($118)🌝🌝🌝🌝🌚呢個幾有驚喜,一嚟到嘅時候見佢細細碟都驚唔夠飽,但係一口一舊,慢慢食都幾漏幾飽😂無咩菠菜味,但掛黑松露忌廉汁但唔會好咸。性價比幾高,下次嚟我都會嗌呢個。.🍽️ 炭燒紐西蘭西冷牛扒🌝🌝🌝🌜🌚我朋友叫咗七成熟,一嚟到又係覺得好細份😂炭燒紋路勁深,食落都有炭燒味(๑•̀ㅂ•́)b 肉質其實很不錯,不過始終七成就柴口D,係我朋友嘅錯,下次可以叫五成試吓。薯蓉底都好好食,食晒係夠飽的😂.🍽️ 車打

環境🌝🌝🌝🌝🌚

🍽️ 沙律吧🌝🌝🌝🌜🌚

🍽️ 炭燒紐西蘭西冷牛扒🌝🌝🌝🌜🌚

🍽️ 車打芝士牛肉漢堡($128)🌝🌚🌚🌚🌚
舊肉好似好大塊,但係完!全!冇!味!配埋芝士生菜同埋包一齊食,更加係淡淡淡!最後我就咁食嚿肉都係覺得冇咩味😢借咗牛扒嘅黑椒汁都好少少。
但薯條粗幼度係我鍾意的,都炸得好鬆脆。

食後感 🌝🌝🌝🌝🌚
我覺得整體嚟講,環境同食物都很不錯,非常適合食飯傾偈!雖然漢堡好一般,不過沙律吧同其他食物都幾有誠意,性價比都高!

🪖頭盔:非專業食家,人稱垃圾脷,通常食唔出「高級食材」有咩分別,食評僅供參考,敬請留意(*˘⌓˘*)ゝ
2022-12-07
午餐