之前見佢外面個招牌冇名😹好特別已經好想試🤣佢哋係pet friendly嘅Cafe!嗰日就同friend @corgi_lunaaa 一齊去食!✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡ 🍝溫泉蛋卡邦尼煙肉意粉 $88係好味唔膩嘅卡邦尼!意粉質地係煙靭嘅🍽配料都係煙肉蘑菇同埋洋蔥等等~撈埋啲溫泉蛋入去好creamy🤤鹹鹹香香👏🏻🤌🏻8.5/10🥐親愛的提拉米蘇牛角窩夫 $78本來都好鍾意食tiramisu!! croffle好酥脆🧇上面嘅cream真係好多但係唔會好油膩☁️小編係切少少再沾少少expresso~唔會太苦但係不失咖啡嘅香味🤎仲有雪糕同埋手指餅〰️食完之後好開心🤣🐷🤌🏻8.1/10☕️Caramel Coffee $60貴!但係好飲🥹面頭嘅焦糖脆脆係佢哋自家製嘅😍係天使蛋糕上面嘅脆脆啊😭😭🧡勁耐冇食🙃等一陣如果佢溶咗嘅話個咖啡飲落就會有啲焦糖嘅甜味😚(封面中嗰啲焦糖脆脆已經因為影得太耐相所以溶溶地)我自己就鍾意就咁食多啲🤣所以嚟到嗰陣時快啲食咗先🤌🏻8.9/10 ✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡#為食tips👻 見佢其他嗰啲嘢食都好吸引!下次一定會encore C
✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡

☕️Caramel Coffee $60
🤌🏻8.9/10
✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡✐☡
#為食tips👻
見佢其他嗰啲嘢食都好吸引!下次一定會encore Caramel Coffee!!!😍🤎