Foodeli |#元朗 【元朗美食集中地 歎高水準大阪燒】平日係元朗覓食好多時候要由東走到西食好嘢, YOHO 的Foodcourt 【Foodeli】幫我解決煩惱, 把元朗最出名的美食集中同一個地方! 收工食飯 假日拍拖 係商場搞惦晒,好方便!上次食完雞蛋仔小食店,今日試埋隔離的【阪神】! 人氣推介【鰻魚日式關西炒麵 配大阪王將炸餃子】因為疫情關係無晚市堂食,Foodeli 的抗疫措施亦做足,員工會把凳放上枱面!點餐方面,可以係餐廳直接落單 / 係Foodcourt 內設置的自助點餐機落單! 先說小食大阪王將炸餃子, 用大阪王將已經值得加分,餃子味道不多講,但餐廳炸得乾身脆口 並保留餃子內的肉汁 沒有油膩感! 鰻魚炒麵相當有驚喜,鰻魚份量多 而且燒得好香, 外層的鰻魚汁帶點焦香,肉質嫩滑! 關西炒麵加入野菜同芽菜增加口感,醬汁調味恰到好處!由於即叫即整關係,行左陣街牧食都依然夠熱!絕對可以Encore,而且CP 值高!
Foodeli |#元朗
【元朗美食集中地 歎高水準大阪燒】

人氣推介【鰻魚日式關西炒麵 配大阪王將炸餃子】

先說小食大阪王將炸餃子,

鰻魚炒麵相當有驚喜,鰻魚份量多
2020-12-18
5 分鐘 (堂食)