2022-10-16
游完夜水 出到嚟都已經十點多啲對於未食嘢嘅我 已經無咩選擇🤣最近嘅選擇都係得番一間麵店🍜另一間就係佢🤗🫡🤗🦴芋頭蒸排骨 $22普通嘅芋頭多骨嘅排骨 呢個係一籠普通嘅芋頭蒸排骨🍞流野流沙包 $22白雪雪嘅外皮 黃撳撳嘅流沙餡 你睇下段片~1 take過架~😆🥕香煎蘿蔔糕 $21對於唔食冬菇蝦米嘅我🤣呢個蘿蔔糕不得了 佢成舊都係得蘿蔔同幾粒火腿🍖加上煎到脆脆嘅外皮 棒棒的!🏀芝蔴擂沙球 $21滑滑嘅芝麻流沙 脆脆嘅芝麻煎堆外皮🤤夜麻麻都可以黎多籠 (總感覺有陣煉奶味🧐係咪我錯覺呢)🐮香茜牛肉腸 $23唔好點😂真係唔好點 佢係牛肉 但又唔係牛肉 佢係物盡其用牛肉球腸 好怪唔好點 要食牛肉球又想食腸嘅 建議分開點🐣鵪鶉蛋燒賣 $24圓圓嘅鵪鶉蛋 加上 雜乜一樣嘅燒賣餡(有🐷有🦐crossover) 一個食得到嘅三重享受 (好多味🤣唔知食緊咩)PS: 茶錢$4/人📍地址: 元朗教育路104-126號永興樓永興樓地舖- 推介: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)- 味道: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)- 番兜度: 🌝🌝🌝🌚🌚 #hkfood #foodie #hkfoodie #零食 #零食開箱 #返工 #放工 #無無
對於未食嘢嘅我 已經無咩選擇🤣
🐮香茜牛肉腸 $23
🐣鵪鶉蛋燒賣 $24
PS: 茶錢$4/人
📍地址: 元朗教育路104-126號永興樓永興樓地舖
- 推介: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)
- 味道: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)
- 番兜度: 🌝🌝🌝🌚🌚
#hkfood #foodie #hkfoodie #零食 #零食開箱 #返工 #放工 #無無聊聊又一日 #打工仔 #打工仔日常 #hkeat #hkfood #試伏 #yuenlongfood #hkfoodblogger #打卡 #美食 #香港美食 #元朗美食 #hkfoodblogger #foodbloggerhk #hkfoodporn #foodpornhk