將軍澳海傍假日一向人山人海,難得平日經過呢間過江龍唔使等位😍緊係要感受下正宗台灣味道😆午市自選組合可以揀1麵食+1飲品 ($98)🐂麻辣蒜味腱心半筋半肉麵 (手工麵) ($98)手工闊麵好煙韌,食落好有口感,而且粗度適中十分掛湯🙈湯底麻辣味好香濃,但唔會得個辣字,椒麻嘅香氣撲鼻而嚟🌶 配搭蒜味更加有層次感至於牛肉都非常足料,肉同筋比例均勻,每一舊都炆得好腍,牛味仲幾重😋🐓燉濃湯雞麵 (手工麵) ($98)雞湯底清香鮮甜,雞髀肉質好嫩滑,兩隻都大大隻啖啖肉,食完好滿足🥰估唔到雞麵都咁岀色!🧋珍珠奶茶茶底香濃,味道唔會太甜,珍珠彈牙有咬口☕️桂圓杞子薑母茶薑味非常岀,好多桂圓肉同杞子總結:呢度嘅木系裝潢好別致,令人感覺舒適。牛肉麵嘅用料真係唔錯,牛腱心唔係度度有得食,一試無妨

午市自選組合可以揀1麵食+1飲品 ($98)

🐂麻辣蒜味腱心半筋半肉麵 (手工麵) ($98)
麻辣蒜味腱心半筋半肉麵

🐓燉濃湯雞麵 (手工麵) ($98)

🧋珍珠奶茶
茶底香濃,味道唔會太甜,珍珠彈牙有咬口

☕️桂圓杞子薑母茶
薑味非常岀,好多桂圓肉同杞子

午餐
  • 珍珠奶茶