🥣海鮮三重奏營養bowl $128 (+$30做套餐)🍝明太子三文魚忌廉意粉 $128 (+$30做套餐)🥔英式香腸薯蓉 $58🔸高質營選推介😍原來痴住圓方間戲院有間健康西餐,想食正式西餐嘢又得,想食蛋白bowl又得,得咗!🔸海鮮三重奏營養bowl算係我見過數一數二營養多元化嘅bowl,三重奏講緊係蝦仁,鱸魚塊,同埋魷魚粒🤤配料好豐富包括咗西蘭花,椰菜花,蘿蔔等等,而飯底可以自選要紅米,糙米,定係混合款,甚至係沙律菜底都得😎我就揀咗混合款👍🏻整體而言營養同味道都兼顧得好好,有啲料到😋🔸明太子三文魚忌廉意粉做得好Creamy,三文魚份量多,整體味道做得好過市面上好多西餐廳,都值得一試😙🔸套餐係有湯或沙律,配多個飲品咁🤓呢度嘅飲品選擇好多,包括唔同嘅咖啡/茶/果茶/果汁都有😚
🥣海鮮三重奏營養bowl $128 (+$30做套餐)
🍝明太子三文魚忌廉意粉 $128 (+$30做套餐)
🥔英式香腸薯蓉 $58