2023-03-24
🌟墨西哥烤澳洲穀飼羊扒配薯條 $238 呢個主菜我個人認為都算整得幾出色,羊架一共有三塊,而且每塊份量都算唔錯,7成熟烤得都啱啱好。隔離有隻檸檬香草鹽、紅酒汁同蕃茄醬,香草鹽味道有驚喜意外地夾。特別想講個蕃茄醬好特別,係偏咸咸酸酸感覺好好特別。.🌟西班牙八爪魚煙花女意大利粉 $138 呢個意粉主要係茄汁底,味道唔太特別,反而個八爪魚幾出色,咸咸地有啲海水味又好有咬口。.🌟吉列墨魚餅 呢個墨魚餅真係有驚喜,熱辣辣咬落好香口,個皮又脆又薄入面個餡亦都好多墨魚肉,味道濃郁係我最推薦嘅小食👍🏻.🌟巴馬火腿柚子油醋蕃茄仔沙律呢個沙律份量跟餐小食嚟講都算多,個汁甜甜酸酸,沙律菜都係新鮮靚菜,想食蔬菜嘅朋友仔小食簡呢個就最適合喇!.🔸整體評價🔸呢間餐廳基本上主食都係加$38就可以升級做套餐、套餐包咗湯、小食同飲品,都有唔少主食都係$98,整體套餐性價比高值得推薦👍🏻
🌟西班牙八爪魚煙花女意大利粉 $138
🌟吉列墨魚餅