📍#木子居酒屋 (大圍)大圍積富街33號積康樓地下E-G號舖♡人均消費: $627▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️最近個個都去圍方,其實圍方以外都有好多好西食😎今次介紹呢間居酒屋都唔少客人,晚市幾乎座滿席,所以order後都要等比較耐既時間~但食物質素個人覺得係ok既~價錢都屬於正常價位。✨#精選火炙壽司拼盤💰$208火炙壽司拼盤有六款,包括: 火炙帶子、火炙三文魚、火炙油甘魚等,每款都好新鮮,個人最鍾意帶子同油甘魚,燒過更加香。✨#胡麻豆腐蕃茄沙律💰$78沙律選材非常健康,由豆腐、蕃茄同沙律菜為主,加入胡麻醬即刻變好味🤤✨#日本番薯拼南瓜💰$78日本番薯拼南瓜🎃 南瓜每片都好大塊,而且好甜好好味。反而日本番薯都無咩味。✨#厚燒牛舌心💰$118今日MVP就係厚燒牛舌心🤭 每片都好腍身,裡面仲係粉紅色㗎!最鐘意佢拌碟既蜜糖芥末醬,唔會好甜,但配上牛舌又幾好食😋 ✨#西京味噌豬腩💰$88西京味噌豬腩燒得岩岩好,個邊好香,肥瘦適中,味道都唔錯。▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
📍#木子居酒屋 (大圍)
大圍積富街33號積康樓地下E-G號舖

♡人均消費: $627

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

✨#精選火炙壽司拼盤💰$208

✨#胡麻豆腐蕃茄沙律💰$78

✨#日本番薯拼南瓜💰$78

✨#厚燒牛舌心💰$118

✨#西京味噌豬腩💰$88
西京味噌豬腩燒得岩岩好,個邊好香,肥瘦適中,味道都唔錯。

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️