燒肉屋 (清風街)

YAKINIKUYA (Tsing Fung Street)
前身為 “黑木亭居酒屋”
🔥豚鳥放題 $198/位 (星期一至四價錢)-果汁黑豚-果汁五花-黑椒鹽五花-豬頸肉-雞軟骨串-摩薩醬汁雞肉-雞翼-前菜🥤百香果荔枝梳打 $58🍹葡萄梳打 $58🔸發現咗一間抵食燒肉放題,等我同大家分享下呢個超級抵食嘅優惠啦😍🥩$198就可以食足75分鐘,仲要係多款豚鳥任你揀,真係抵到爆😱🔸首先有果汁黑豚同果汁五花,咁啱啱好可以比較下兩種果汁醃製嘅分別。黑豚肉質鮮嫩,果汁五花就肥瘦適中,兩款都係燒肉嘅王牌之選🐷🔸但五花嚟講,我更推介黑椒鹽五花,香口又好味,而豬肉類仲有口感好正嘅豬頸肉揀。講開又講,呢度仲有雞軟骨串同摩薩醬汁雞肉,尤其後者真心出色,雞肉控一定唔可以錯過🍗🍺🔸最後梗係唔少得雞翼啦,不過雞翼不嬲都難燒,大家要比啲耐性👅💦食完之後仲有雪糕送😁
🔥豚鳥放題 $198/位 (星期一至四價錢)
-果汁黑豚
-果汁五花