🥗前菜:火箭菜沙律。帕馬火腿。哈密瓜布拉塔芝士。車厘茄🍲湯:牛肝菌濃湯🍽️主菜:是日鮮魚(香煎比目魚)$348香烤加拿大豬扒 $388🔸今次嚟到香港最出名嘅松露主題餐廳之一,真係有驚喜😚晚餐有個套餐選擇,一前菜,一湯,一主菜,CP值係一流❤️🔸前菜試咗兩款,先嚟係火箭菜沙律、帕馬火腿同哈密瓜,另一款係布拉塔芝士同車厘茄,呢啲材料組合得好得意😎火箭菜沙律帶嚟咗一陣清新嘅感覺,帕馬火腿嘅鹹香同哈密瓜嘅甜脆真係好夾好夾❤️而布拉塔芝士軟滑嘅質感同車厘茄嘅酸甜都好協調,真係好開胃😚🔸湯方面揀咗牛肝菌濃湯超級好味!濃郁嘅味道真係令人回味無窮,湯裡面有香牛肝菌同松露味,湯嘅口感好濃好豐富,真係一道好出色嘅湯品😋🔸接著嚟到主菜,佢地全部都有手刨松露表演,記得打卡📸我揀咗是日鮮魚嘅香煎比目魚同香烤加拿大豬扒。比目魚煎得好香脆,魚肉鮮嫩多汁,加上手刨松露嘅香氣,令人食得好開心🤓至於豬扒,佢烤得啱啱好,外脆內嫩,每一啖都好多肉汁,回味無窮😜🔸整體嚟講,松藝館係一間非常出色嘅餐廳!唔單止食物好味道,仲有好獨特嘅松露主題同手刨松露表演,真係增添咗食慾同樂趣!如果你鍾意松露同法式菜,一定要嚟松藝館試下,絕對唔會失望🤩
🥗前菜:
火箭菜沙律。帕馬火腿。哈密瓜
布拉塔芝士。車厘茄

🍲湯: