2019-04-17
呢日工作後,想休息一下,同朋友嘆一下。我這位朋友嘗過呢間,說是不錯。坐到近窗邊嘅座位,先是梳化坐得好舒服,不其然令人想瞓下,亦都稍為輕鬆。要說到飲品同食物,初初以為細細份,可能先滿足咗心理需要,令整體都舒服咗,再來係肚餓,好似需要大份啲嘅食物來補充一下。環境係咁,係有啲似沙灘旁嘅一啲軟梳化,然後可以瞓係度睇星星咁。未幾有live band,有啲耳熟能詳嘅歌曲,亦令我地陶醉係當中。不過如果想傾計,選座位遠離band位置會較好。我哋叫咗Mentha & Tonic and F. cond. To confection,@175,想要一點刺激一下今晚要講嘅話題。Pork Bally,$260,我地無預到有茄子,我地都唔食,有點哂咗。味道好好,下面有菜包,肉非常夠味同汁。突然想食薯條,$85,點咗一客,有我地喜歡嘅黑松露醬,我地當然食得開心,仲係粗薯添。Seasonal Tapas,$210,我地要咗3樣,爐魚、魷魚、素沙律,唔錯,都幾好食。呢餐好relax,食物都幾好,整體都不錯。
我這位朋友嘗過呢間,說是不錯。
呢餐好relax,食物都幾好,整體都不錯。