【尖沙咀假日3-Course Lunch✅ $100都唔使】通常啲lunch set都係嘅星期一至五供應😚最近搵到呢一間星期六日都有得供應😏仲要唔使$100都可以食到😃同大家即刻報道😆😆😆呢間La Mer 餐廳係呀黃長興主理😎喺金馬倫道🥰都近地鐵站💓入面坐得好舒服呢個lunch set都幾多選擇😂有意粉啦牛扒啊與啊沙律啊👍🏻仲要每款都可以跟餐湯或者沙律😉我仲有甜品同跟餐飲品😃我揀呢一個Fish and chips🐟只係$88❤️❤️❤️炸魚好脆入面嘅魚仲係好嫩好林👀完全唔會炸到好老今日嘅餐湯係椰菜忌廉湯💓5會好濃唔會太creamy😄甜品係chocolate brownie🔥上枱再熱熱地🔥最後飲品我加咗$10飲杯cappuccino☕️為成餐或者一個完美嘅句號😎💕🔸🔹💕🔸🔹💕🔸🔹💕🔸🔹💕🔸🔹-----------------------------好味指數:✅✅✅(5個✅為滿)玩味指數:🎈🎈🎈(5個🎈為滿)服務指數:👩🏻‍✈️👩🏻‍✈️👩🏻‍✈️價錢:$88地址:🏠尖沙咀金馬倫道
💕🔸🔹💕🔸🔹💕🔸🔹💕🔸🔹💕
🔸🔹
-----------------------------
好味指數:✅✅✅(5個✅為滿)
玩味指數:🎈🎈🎈(5個🎈為滿)
服務指數:👩🏻‍✈️👩🏻‍✈️👩🏻‍✈️
價錢:$88