【屯門區】【占士牛肉飯有限公司】最近講完一次屯門區就不妨一講再講,不過我都係冇去到好入搵嘢食,都係喺市中心附近。然而我都係冇搵定去咩餐廳,見到乜就食乜。上次講到我見到鋸扒嗰間金鳳有喺度開,我又見到佢,正想行入去嗰陣就見到呢間。喺門口見到佢哋賣好多唔同款式嘅飯,我就唔多好食米飯嘅,所以都有搵吓佢哋有冇其他嘢食,結果都係搵唔到。之但係我都冇乜空閒去搵其他嘢食,因此都入去食吓啦,嗰頭嚟講,都小店難求。坐低咗,就用 QR Code 落單。叫個 $46 嘅「占士牛肉飯餐」,主食係招牌菜「占士牛肉飯」,我叫少飯。個汁同啲肉都幾易入口,汁甜甜哋,少少似鹵水汁同瑞士汁,啲肉夠腍,唔錯。另外我加 $25 要咗塊「吉列炸豬扒」,都可以嘅,正常一塊吉烈豬扒咁。個餐仲有嘢飲,我飲「凍檸茶」,都可以嘅。我仲加 $12 要咗隻「溫泉蛋」,撈落個飯度食一流,連埋本身送飯個汁都冇違和感。埋單 $83,喺市中心有呢啲嘢食都唔錯,多個選擇,只係佢競爭都大,希望佢哋繼續努力啦。。。(地址:屯門屯順街1號屯門市廣場1期G樓G073號舖)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething

(地址:屯門屯順街1號屯門市廣場1期G樓G073號舖)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am屯門區 #屯門 #占士牛肉飯有限公司 #占士牛肉飯 #占士牛肉飯餐 #吉列炸豬扒 #凍檸茶 #溫泉蛋 #1am1269 #1ambackup
2023-12-29