2020-05-28 423 瀏覽
一直都好想食來自台灣的dazzling cafe,之前好多人排隊,衣家受疫情影響,午餐時間都不用排隊。滿滿的少女風cafe,空氣中瀰漫著少女的情懷。環境舒適,岩曬我和喜歡的朋友一起食下野,聊聊天。我地兩個人叫了三樣野食,明太子意粉、柚子蜜雞翼和雪糕waffle.明太子意粉真係令人有驚喜,一點都不膩,淡淡都係明太子伴意粉,真係太幸福!太好味啦!加埋紫菜拌在一起吃,會更加好味!大家如果都黎,一定要試下呢個意粉。柚子蜜雞翼都幾好味,雞翼不會太油膩,配上甜甜酸酸的柚子蜜,食落去幾開胃,食完一隻又一隻。雪糕waffle都幾好吃,鬆餅有淡淡的蛋香,岩曬愛吃甜品的我。兩個人share一個都有少少覺得唔夠,哈哈!果然,吃甜品係有第二個胃的!總的來說,整體食物都好好味,值得再去!

總的來說,整體食物都好好味,值得再去!
  • 明太子意大利麵