慢烤雞腿芝士蛋吐司加配花枝丸配淮鹽及桂花烏龍 ($96)呢款吐司餡料入邊充滿着大量芝士同蛋😍望落十分之邪惡😈雞腿烤得好嫩滑,搭配埋芝士一齊食味道好夾☺️如果外層吐司烘得再脆啲就Perfect🥰花枝丸炸得幾香脆,幾重魷魚嘅味道,口感幾彈牙☺️淮鹽又唔會好鹹,味道適中🥰桂花烏龍幾清新,桂花味淡淡地,不過茶底幾香☺️手工滷肉蝦卷便當加配桂花雪梨羅漢果茶 $83呢款手工滷肉蝦卷便當幾有台灣嘅味道😍滷肉係半肥瘦,比例分配得幾好☺️而且蝦卷口感嘅煙靭🤤蝦味又重,值得一試🥰桂花雪梨羅漢果茶芝士火腿肉鬆蛋餅 $42呢款係幾signature嘅蛋餅☺️經典嘅配搭,餡料都比得好足🥰食落口芝士有拉絲,蛋餅皮唔會太厚,口感唔錯☺️黑糖紅棗薑三色圓 $38呢度嘅芋圓好好食,夠煙靭彈牙🥰而且感覺都係好養生嘅感覺,因為好重薑味,幾驅寒🤣🤣
慢烤雞腿芝士蛋吐司
加配花枝丸配淮鹽及桂花烏龍 ($96)
花枝丸

桂花雪梨羅漢果茶

桂花烏龍幾清新,桂花味淡淡地,不過茶底幾香☺️
夜市蝦捲

手工滷肉蝦卷便當