灣仔JAJA推出咗一個以遊樂場🎡為主題嘅素食下午茶,啱哂鍾意打卡📸嘅朋友!上星期日同朋友去試咗,環境舒適,仲可以對住海景食tea,真係好chill~ ✨ **鹹點** - 素鰻魚玉子燒(茄子加鰻魚醬,夠厚切!) - 焗羊肚菌甜薯撻(紫薯味突出,健康又新穎) - 雜錦野菜三文治 - 粟米芒果酥皮球(清新爽口) - 海帶麻醬沙律 ✨ **甜點** - 白朱古力玫瑰慕絲撻 - 鮮檸忌廉餅(餅皮似拿破崙,好清新!) - 野莓奇亞籽布甸(酸甜開胃,口感豐富) - 英式鬆餅配玫瑰草莓果醬及意大利奶油忌廉 - 朱古力布甸布魯克斯(朱古力味香濃,唔會太甜) ✨ **飲品** 即磨咖啡或茶(我揀咗薄荷茶同latte,咖啡幾啱口味!) 🎠 旋轉木馬造型嘅架上放咗部分鹹點,仲可以人手轉動,好有心思!整體份量啱啱好,食完唔會好濟,仲可以自由配搭自己專屬嘅遊樂場,真係有得玩又有得食~ 💰 **價錢** 原價$214/位,而家Mira e-shop有優惠價,人均$182就食到,仲免加一!

✨ **鹹點**
- 素鰻魚玉子燒(茄子加鰻魚醬,夠厚切!)
- 焗羊肚菌甜薯撻(紫薯味突出,健康又新穎)
- 雜錦野菜三文治
- 粟米芒果酥皮球(清新爽口)
- 海帶麻醬沙律

✨ **甜點**
- 白朱古力玫瑰慕絲撻
- 鮮檸忌廉餅(餅皮似拿破崙,好清新!)
- 野莓奇亞籽布甸(酸甜開胃,口感豐富)
- 英式鬆餅配玫瑰草莓果醬及意大利奶油忌廉
- 朱古力布甸布魯克斯(朱古力味香濃,唔會太甜)

✨ **飲品**
即磨咖啡或茶(我揀咗薄荷茶同latte,咖啡幾啱口味!)

💰 **價錢**
2025-02-22