荃灣呢間意大利雪糕店相信好多人都知,曾經嘗試過團購黎自救,但天氣凍同埋疫情下人人戴口罩😷係街頭食雪糕唔方便,終於捱唔住要結業啦😭。二月底結業前要繼續過黎懲罰佢!期待他日東山再起,除罩煲底見!-【勇者系列】Wasabi 味第一次見wasabi口味,一定要試下先啦!試半啖已經覺得辣,雖然唔會攻鼻,但我都係投降啦🏳️。.【勇者系列】🌶辣椒味(secret menu)比wasabi更辣,辣味更上一層樓!食完半啖要飲水🥵,食多幾啖分分鐘出埋汗,食雪糕食到流汗同飲水應該係新體驗黎😯。.抵唔住兩個重口味,最後揀左伯爵茶、榴槤、山楂雪芭同催淚彈味。伯爵茶:有淡淡伯爵茶嘅甘味,食幾多都唔覺滯。榴槤味:雖然食唔到榴槤果肉,亦無榴槤嘅香氣同質感,但味道真係十足十!咁樣就算同行者唔係榴槤都可以嘆果王啦😉。催淚彈:你懂的。香港人難以忘記嘅味道,不想回憶,未敢忘記,香港人加油💪🏻。山楂雪芭:酸甜味沖走胡椒味嘅刺激,最後一啖係甜味先似食緊甜品。生苦很苦但你要甜。-單球$38;雙球$58;三球$72;窩夫筒加$7
【勇者系列】Wasabi 味
【勇者系列】🌶辣椒味(secret menu)

伯爵茶:有淡淡伯爵茶嘅甘味,食幾多都唔覺滯。
單球$38;雙球$58;三球$72;窩夫筒加$7
2021-01-24