食甜野一定冇人嫌多,係有機會肥少少,但甜品令人心情變好👍🏻‼️‼️‼️曾評為全球五大朱古力‼️‼️‼️呢間小店係堅持手造既本地朱古力店,簡約既設計,但有住各種獨特風格既朱古力 (每塊朱古力磚都經過三個月溫室熟成)- 有飲&食既選擇。。100% Iced chocolate(HK$60)原豆手造可可粉沖成,100% = 無糖既效果,飲起尼酸味較重,完全感受到可可豆既果香溶入哂飲品,中途有少少朱古力碎。但好多人會以為係朱古力壞左而酸酸地,就去左投訴😂。74% Iced chocolate(HK$50)都係原豆手造可可粉沖成,因為唔係完全100%可可粉,所以飲起尼會甜少少,酸味亦相對較少,口感更加豐富👍🏻。手製朱古力- Single Origin Dark + Almond (HK$85)有好多唔同餡料既朱古力可以選擇,每包大約有50g。我呢個係Single Origin Dark + Almond,黑朱古力味好夠濃,而杏仁即使比朱古力完全包圍住,仍然好脆口。回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️☺️☺️消費指數: 💰(TTL $195,人均消費$97.5)環境質素: ☘️☘️☘️* Hakaw
食甜野一定冇人嫌多,係有機會肥少少,但甜品令人心情變好👍🏻

‼️‼️‼️曾評為全球五大朱古力‼️‼️‼️

。100% Iced chocolate(HK$60)
但好多人會以為係朱古力壞左而酸酸地,就去左投訴😂
100%  Iced  chocolate

。74% Iced chocolate(HK$50)

Single Origin Dark + Almond

回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️☺️
消費指數: 💰(TTL $195,人均消費$97.5)
環境質素: ☘️☘️☘️

* Hakawa Chocolate (中環)
中環歌賦街49-51A號地下1B號舖

同類餐廳 #cocofood_甜品
同區餐廳 #cocofood_中環
如果你鍾意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既update
100%  Iced  chocolate
Single Origin Dark + Almond