2023-11-01
🍱鐵板柚子胡椒伴照燒雞扒餐 $88🦐流心蝦球 +$25🌹荔枝玫瑰茶 +$8🍡鹽燒封門柳串 $36🍡荔枝豚肉串 $32🍡日本雞腎 $28🔸今日推介係一間親民串燒居酒屋,餐廳嘅氣氛輕鬆舒適,適合朋友或者一家人一齊嚟享受美食😁🔸主食叫咗一份鐵板柚子胡椒伴照燒雞扒,鐵板燒出嚟嘅柚子胡椒照燒雞扒味道香濃,雞扒係嫩滑多汁,配飯同溫泉蛋食好一流🤤🔸套餐加咗流心蝦球,正路;荔枝玫瑰茶茶味香濃,加埋荔枝味道,清新又開胃,同埋好解渴🔸除咗主食,我仲試咗三款串燒。鹽燒封門柳鹹香,肉質鮮嫩,可以比80分🤓荔枝豚肉串都好有驚喜,肉質鮮嫩多汁,再加上荔枝嘅甜味,味道好平衡,可以比85分👍🏻🔸但最正都係日本雞腎串😍同平時食到嘅都幾唔同,佢又大粒又圓,咬落彈牙,燒得剛剛好,表面有啲焦香,成個口感層次都一絕
🦐流心蝦球 +$25
🌹荔枝玫瑰茶 +$8