《別忘了》🌸今次到訪位於荃灣的人氣台式火鍋放題店-別忘了,餐廳主要提供台式火鍋小食甜品放題😳 留意到平日下午亦有定量火鍋套餐~ 附近街坊打工仔都可以睇下~▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️🔸肉類🥩食火鍋放題最注意既一定係肉既質量!!餐廳提供肉類質素都好唔錯!當中嘅牛板腱令我幾有驚喜~咬口同油脂都意想不到地有質素😆!!而A5宮崎牛入口即溶🤩令人印象深刻!🔸台式小食餐廳有各種台灣小食~ 鹽酥雞、台灣小香腸、甜不辣等~炸物普遍炸得唔錯!值得一試😎🔸台式飲品🧋水果茶、小芋圓奶茶、百香果梳打...台式茶飲無限飲!!有好多種台式手搖,冰度甜度都可以自由選擇~ 對鍾意廢水既小編而言絕對係大滿足😝🔸台式甜品🍨有檸檬愛玉凍、芋圓仙草凍、雪糕配迷你窩夫、布甸、雪花冰等唔同種類嘅甜品~不過去到最後差唔多飽曬🥲只係食到其中幾樣😣 整體質素幾好,尤其係牛奶布甸同雪花冰🥳▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️今次幫襯📍荃灣眾安街68號千色匯1期2樓2032號舖
《別忘了》🌸

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️