為了養生火鍋而來,揀咗中間個Grade美國極尚牛頸脊及西班牙伊比利亞黑毛豬雙,湯底就加錢雙拼藥膳椰子雞和藥膳竹笙雜菌,兩款湯底都很甜!椰子雞的雞鉗好大塊,我哋放咗好耐先食啲肉都唔會嚡!等待滾起之前還提供小食,我地揀了花枝丸,仲可以落Shake Shake粉幾有趣!另外兩款小食:手帕青瓜及木耳係可以再refill~火鍋配料的選擇也很多,有豬牛雞肉、手工丸/滑、海鮮、炸物、蔬菜菇類、粉面等等,今次是日精選海鮮係沙白,超級新鮮,我哋放喺竹笙雜菌湯滾,個湯底勁甜!飲品方面有冷有熱,除咗罐裝及紙包飲品,另外還有自家製的冷泡茶~最後甜品是雪糕,每人一個,款式選擇也很多!而且服務很好,員工態度親切,而且上菜、更換碗碟及收碟的速度很快,亦沒有任何催促嘅感覺,下次可以再嚟!

椰子雞的雞鉗好大塊,我哋放咗好耐先食啲肉都唔會嚡!

最後甜品是雪糕,每人一個,款式選擇也很多!