2023-11-10
同朋友相約一嚐呢間木系裝修嘅餐廳,叫咗個二人分享套餐,食得出食材好新鮮,烹煮方法亦不錯👍🏻個人覺得幾高質!餐牌放文末~前菜揀咗一湯一沙律,係雜菜沙律同薯仔湯~飲品係熱柚子茶及冷泡蜜桃茶~小食叫咗白酒煮青口,青口非常新鮮鮮甜,亦好大隻!非常鍾意呢個前菜!主菜叫咗煙三文魚牛油果Pizza及拿破崙意粉,大推Pizza,蕃茄醬汁好香濃,而且皮薄香脆,煙三文魚牛油果好夾!拿破崙意粉嘅醬汁亦係香濃嘅茄醬!最後叫咗個甜品Tiramisu,份量幾大,而且有別於平時食到嘅口感,因為底層係好脆嘅手指餅,幾特別!🤩📝Menu參考:⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 8/10服務: 8/10環境: 8/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾喜歡呢個Post可給予”心心”以作鼓勵( ´͈ ᗨ `͈ )◞♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
前菜揀咗一湯一沙律,係雜菜沙律同薯仔湯~
飲品係熱柚子茶及冷泡蜜桃茶~
📝Menu參考:
味道: 8/10