最近朋友經過油麻地喺橫街轉角位發現咗一間木系cafe😮,主打西日fusion菜式~🌞全日早餐All Day Breakfast $138都幾豐富😋,有3塊煙三文魚卷成玫瑰花🌹形狀。最有驚喜嘅喺黑松露炒蛋😍,滑滑的,非常creamy!同埋本身我麻麻地牛油果🥑,撈埋啲胡麻醬細細嚿食,都接受到😋!旁邊亦有沙律菜、小番茄、雜菌、日本腸、牛角包🥐,可惜牛角包被夾扁。🐮手打牛肉漢堡扒蒜蓉意粉配黑松露蘑菇汁 Hamburger steak with mushroom truffle sauce& garlic linguine $128牛肉漢堡扒喺手打,可以一試~🫐野莓梳打Berry Soda:$52🍵 抹茶Matcha Latte:$48梳打同Latte正正常常!想影相靚啲,就特登叫杯Hot Matcha Latte,有玫瑰拉花🌹!🍿焦糖爆谷配雪糕Caramel popcorn ice cream:$58一開始被杯吸引了🤩,杯都影咗一陣😂!錄完片玩雪糕都無溶👍🏻~總結:幾鐘意店內環境,喺鬧市中一個角落同朋友一邊食嘢一邊坐低chill下~

🌞全日早餐All Day Breakfast $138

牛肉漢堡扒喺手打,可以一試~

🫐野莓梳打Berry Soda:$52
🍵 抹茶Matcha Latte:$48