2023-04-07
平時講起麵包店,諗起嘅都係啲比較舊式嘅麵包,好似腸仔包菠蘿包咁樣,因為覺得便宜抵食,其他新式麵包店雖然款式多啲,但係相對上價錢就比較貴少少,但係咁啱俾我發現咗一間價錢相宜,但是款式多多嘅麵包店班斕咖椰菠蘿包 $10 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟因為食之前忘記咗影相,所以只有係舖頭入面影嘅相;平時菠蘿包都食唔少,但係依個多咗少少班斕味,但唔會太突出,反而係中間嘅咖椰好多,所以食落比較甜,而且表面嘅菠蘿皮冇我哋平時食嘅菠蘿包咁脆🤔🤔迷你雜錦包(5個) $19 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟一袋有齊五個唔同嘅口味,分別有朱古力、紅豆、奶黃、紫薯這些,而且每一個入面嘅餡料都好多,唔會淨係得少少,保證比你知道你自己係到食緊咩味,個人最推介朱古力味,因為味道好突出,但係又唔會過甜以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。
班斕咖椰菠蘿包 $10 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟
迷你雜錦包(5個) $19