2018-03-12 149 瀏覽
係網上見到有介紹呢間餐廳,係一間兄弟合作嘅餐廳,兩個分別係酒店同甜品鋪做過嘅,一齊搞餐廳。又黎到成業街,我都幾鍾意係呢條街覓食。星期五例牌個個出去食,周圍都多人,好彩早啲book位。餐廳好好,早小小whatsapp定個餐牌俾我地揀。我地去到已經有一枱,坐多一陣已經滿座。主廚得一位,親力親為,所以想試嘅早小小通知,要每盤出㗎。餐廳得4個餐可以揀,薯菜可轉意粉。原來早book有得9折(本身已經免加一)。餐湯幾好味,係菇湯,味道唔算好濃,同事怕菇味表示接受到。呢個煎三文魚係幾好,食得出材料係靚嘢,配菜有啲普通,薯蓉偏甜,薯味淨小小。焗芝士雞扒,芝士味道濃,雞嫩,汁都不錯。平時薯條換左薯片,幾好味,不過油咗小小。唔好睇小呢個餐,我到放工都仲係好飽。

又黎到成業街,我都幾鍾意係呢條街覓食。

餐湯幾好味,係菇湯,味道唔算好濃,同事怕菇味表示接受到。

唔好睇小呢個餐,我到放工都仲係好飽。