2022-09-05 213 瀏覽
呢間餐廳夜晚同班朋友食飯吹水一流,可能因為啲椅都幾好坐?🤣🤣🤣  室內裝修唔算好豪華,勝在舒適順眼。值得一題係佢有個超大戶外位置,夜晚都幾好feel🌳🌿 店員話室內/ 外都可以包場攪聚會,遲啲疫情放緩啲可以諗吓😌📍 鰹魚熟成封門牛柳見到呢個菜式就令我諗起餐廳嘅姊妹店boon,同之前食嘅一樣咁好食!封門柳牛扒本身質素十足,煎到鎖住肉汁,好juicy!📍腐乳吉列豬扒竹炭漢堡漢堡包上枱嘅時候真係令人嘩一聲🤩因為塊吉列豬扒超大塊!豬扒大少少鹹香嘅腐乳味,竹炭包唔止好睇仲幾好食。估唔到呢個組合創新得來又配搭得幾好👍🏻📍法式多士🍞厚麵包浸滿奶同雞蛋後煎香,入口軟棉棉而外皮微脆,配上香甜嘅糖漿、紅桑子脆粒、同埋金寶脆脆,口感豐盛❤️ 絕對係回頭必點項目!📍鮮果水果茶📍菠蘿乳酪沙冰📍朱古力奶泡菠蘿沙冰飲得出新鮮嘅菠蘿味道!非常滿足我呢個菠蘿控🥰 朋友點朱古力奶泡,面頭有燒過嘅棉花糖,非常之打卡able,可惜我唔記得咗影相😂 其實我淨係記得影杯水果茶,sor lo

📍 鰹魚熟成封門牛柳

鰹魚熟成封門牛柳