2024-09-11
【貓奴必訪—佐敦貓cafe】平時工作太大壓力,除咗做瑜珈放鬆之外,我就會去吸貓🐱🤍今次放假嚟咗佐敦呢間新嘅貓貓cafe,場內都有6-7隻貓貓,佢哋super可愛,我都俾佢哋俘虜哂了🥰貓奴一定唔可以錯過~\(≧▽≦)/Cafe位於閣樓,地下果層售賣好多貓貓嘅用品,啱哂貓奴shopping,買完野就可以上埋去吸貓嘅靈氣🐱🥰店主係佈置上都花咗啲心思,上閣樓嘅樓梯同牆身都係色彩繽紛,讓人感到好開心😍💚💛🧡❤️💜💙🩵🤍🤍入場費每位$80(大小同價)每位即時回贈$40現金券(現金券可用作購買食物、飲品及貓條)即係只係$40入場‼️另外$40可以叫嘢食~場內嘅主食都係大約$50幾蚊,補少少就食到,真係好抵‼️😝🤍貓條$20一條🔶 香蒜肉醬意粉 $58以新鮮的香蒜醬為基底,搭配嫩滑的肉醬,香氣四溢。意粉煮至完美的 al dente(嚼勁十足),與濃郁的醬汁相結合,讓每一口都充滿風味。🤩🤩
🔷 番茄肉醬意粉 $58採用新鮮的番茄製作出酸甜平衡的醬汁,搭配精選的肉末,為你帶來家常的味道😋。🔶朱古力奶 🍫$38口感濃郁,甜而不膩😆。🔷士多啤梨奶🍓 $38清新可口,帶有自然的甜味和香氣😝。#Laglag美食推介#f
🤍入場費每位$80(大小同價)
每位即時回贈$40現金券
(現金券可用作購買食物、飲品及貓條)
🤍貓條$20一條
🔶 香蒜肉醬意粉 $58
🔷 番茄肉醬意粉 $58
🔶朱古力奶 🍫$38
口感濃郁,甜而不膩😆。
🔷士多啤梨奶🍓 $38
清新可口,帶有自然的甜味和香氣😝。
#Laglag美食推介
#foodielagblah佐敦#foodielagblah打卡cafe
📍:Loft Cat-fe (佐敦)
佐敦彌敦道204-206號Loft閣樓B號舖
#LoftCat-fe#佐敦##佐敦好去處#打卡cafe#貓cafe#貓貓天堂#貓奴#貓奴天堂#catcafe#佐敦餐廳#佐敦cafe#娛樂消遣