突然間好想食拉麵,但又唔知食邊間好,諗諗吓先記起自己好耐冇嚟食一蘭,所以就即刻過嚟食雖然比起以前排隊時間短了很多,但我當日還是排了十五分鐘左右,同樣係排隊的時間你就可以諗定食咩好天然豚骨拉麵 $98 +半熟鹽味蛋 $18 +黑木耳 $14 +加叉燒(4片)$28 因為一碗拉麵實在太單調,所以我額外加了很多配料,導致價錢直線上升😂;而且拉麵質感、味道都是我自己選,所以一定符合我口味,不過個人就不太喜歡半熟鹽味蛋要自己剝殼這一點,不過可能是因為衞生啲?但食落味道沒什麼分別另外還加了一份燉煮䐁肉燒,味道方面有少少似豚肉生薑燒,但味道更加甜,而且個人覺得配上旁邊的辣粉(味道有啲似七味粉)一齊食會更加好食'除咗份量偏少,還有價錢方面有啲少貴之外,沒什麼不好食🫣以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。