2022-08-11
一日嘅精神來源,唔少功勞都係來自於早餐,如果要食一個豐富嘅早餐,當然就唔少得All day breakfast、港式常餐、中式茶點、三文治及粥粉麵飯等等,都係香港好常見嘅早餐☕️🍳🥚🥞有一段時間被公司安排去九龍灣啟業返工,所以我都預早左時間番公司附近去食一個靚靚嘅早餐👍🏻估唔到啟業邨美食嘅選擇都好多😋👍🏻啟業邨有一間餐廳叫「意樂餐廳」 ,香港有唔少新嘅屋村屋苑都有呢一間餐廳,主要係食比較西式嘅菜式👍🏻 感覺有少少薩莉亞嘅影子☺️於是我就試一試呢一間餐廳嘅早餐,發現原來佢地有牛角包啊,係我最鍾意食嘅牛角包🥐依一set早餐都比較健康,食完之後又唔會太滯,有牛角包🥐,有沙律🥗,有野菌炒蛋🍄🥚,再配埋無糖嘅鮮奶麥片🥣,再加杯嘢飲☕️☕️⭐️野菌炒蛋配牛角酥 無糖鮮奶燕麥片 💰$40
⭐️野菌炒蛋配牛角酥 無糖鮮奶燕麥片 💰$40