細細個嘅時候,對漢堡包嘅印象就只得M記同BK 嘅漢堡🍔,方便又快捷,簡簡單單又一餐😋🤤;大個之後,多左好多聚會,發現漢堡包係香港大部分餐廳都會出現嘅菜式,而每一間餐廳嘅漢堡包都有獨特嘅做法,款式都唔少架!🤤呢排漢堡包專門店越開越多,想追求更高境界又鐘意食漢堡包🍔嘅朋友,不妨可以去專門店到食🥳前幾日去左朋友屋企到幫手汁屋,而佢屋企附近有間專門食Burger嘅小店,見到個店名都幾特別,於是就支持一下小店,試一試佢哋嘅漢堡🍔😋我就叫左一個至尊漢堡加$33要個套餐,加多一個生酮雙重朱古力蛋糕卷🍥🍰好滿足🥰⭐️至尊漢堡(洋蔥圈+Zero)💰$112 + $33又厚又足料嘅至尊漢堡,外脆內軟嘅麵包🥯,第一層係煎荷包蛋🍳,然後有一塊煙肉🥓,再夾兩塊超多汁有牛味嘅牛肉漢堡扒🥩🍔,兩塊漢堡扒都有香濃嘅芝士🧀,最後係洋蔥、蕃茄同生菜🧅🍅🥬,淨係望到個漢堡就已經覺得好開心,成個漢堡嘅靈魂就係在於佢哋嘅芝士,同埋漢堡扒嘅肉汁😋😋加💰$33就可以有汽水🥤同埋洋蔥圈,洋蔥圈香脆爽口,味道又唔會太鹹😎再配上佢哋嘅蜜糖芥末醬,可以再戰👍🏻除咗洋蔥圈之外,仲有得選擇番薯條、一口芝士或韓式雞粒😚⭐️生酮雙重朱古力蛋糕卷🍥🍰

至尊漢堡(洋蔥圈+Zero)

⭐️至尊漢堡(洋蔥圈+Zero)💰$112 + $33
生酮雙重朱古力蛋糕卷

⭐️生酮雙重朱古力蛋糕卷🍥🍰 💰$42
一見到生酮呢兩個字,就即刻叫黎試一試😎中間係香濃嘅朱古力忌廉,又唔會太甜😌再加上香軟嘅蛋糕🍰成個蛋糕食落去都唔會太膩!可以做飯後甜品🧁
至尊漢堡(洋蔥圈+Zero)
生酮雙重朱古力蛋糕卷
  • 至尊漢堡