2024-06-22
今次我哋去咗將軍澳<馬祖> 🤩🤩 ,位置就係將軍澳廣場1樓 ,喜愛打邊爐嘅朋友😋😋, 呢間就唔可以錯過 ! 因為除左有成十幾款藥膳養生湯底比你選擇之外, 仲有多款食材任君選擇, 有選擇困難症嘅朋友嚟到依到可能會有啲頭痛😂😂今次我哋揀咗 Prime grade 牛肩胛肉拼無激素豬肉片套餐 $128🐃🐖🥩Prime grade 牛肩胛肉一放上枱已經見到大理石油花 , 食落口好有肉味而且唔會好肥膩 😝😝, 再配埋超濃嘅湯底 , 一食就已經停唔到口 🤪另一方面豬肉片食落就比較彈牙同埋有油脂 , 兩款肉配搭得啱啱好 , 午市嚟講份量都十足 😍, 仲要包一杯台式飲品😝😝湯底 藥膳椰子清雞湯 🐔 / 藥膳田園蕃茄濃湯🍅馬祖呢度係一人一鍋, 今次我地揀左蕃茄同椰子雞湯底, 其中極度推薦蕃茄湯底可以食到蕃茄嘅清甜, 湯頭濃郁勁惹味, 食得辣嘅朋友仲可以試埋佢個麻辣蕃茄味湯底tim佢哋嘅火鍋配料款式選擇多🥰🥰, 例如台灣腸、沙茶牛肉, 雞髀肉, 仲有多款丸類, 例如芋頭丸貢丸等等, 呢啲款式都唔係到到有得食最後甜品方面呢度有好多款雪糕選擇😍,最正嘅係有Mövenpick雪糕食, 性價
湯底 藥膳椰子清雞湯 🐔 / 藥膳田園蕃茄濃湯🍅
最後甜品方面呢度有好多款雪糕選擇😍,最正嘅係有Mövenpick雪糕食, 性價比一流😍😍