以往最討厭就是任食火鍋因為質素太差是晚友人提議去醉翁亭先給我一張宣傳單張價格比以往任食貴一點 應該好一點吧Um~好 決定try try一入到店門口 直到安排好座位是非常舒服的布質梳化卡位所有職員都好有禮貌 不會令你覺得冷漠一坐低好就先跟我說 外面有幾款小食可以先行去拎來吃因為朋友未到 我就坐坐先先查看一下餐紙見到有幾款湯底見到沙嗲湯底配的是芫西 立即打冷震😂朋友想要冬瓜湯底 我又想要沙嗲一問職員之下 原來是可以這樣拼埋的太好了先查證一下 這樣拼是否需要另收費用女職員很禮貌地告知不用的 如果需要收費的東西 我們會先跟你講非常好隨即落單 女職員再說如果需要飲品 可以在外面櫃自取 如果要茶或者蔗茅根 可以跟她或者其他同事說太子旺角區來說 服務是超水準(頓時想起早排去尖沙咀五星星洲X酒店內的大堂酒廊服務也降級接近茶記水準)到食物方面點單後很快便上湯底再陸逐送上我們點的食物及本餐已包的海鮮盤、牛頸脊、刺身拼盤、每人一粒至尊水餃重及花膠海鮮拼盤 - 龍蝦六小件、海蝦、蟶子、貴大花蛤、頭腩、大青口、鱔片及魷魚以上每款都好新鮮及鮮甜 龍蝦好爽口彈牙 海蝦亦大大隻 沒有霉霉的蟶子肥美刺身拼盤 - 三文
以往最討厭就是任食火鍋

非常好

太子旺角區來說 服務是超水準

到食物方面
點單後很快便上湯底

海鮮拼盤 - 龍蝦六小件、海蝦、蟶子、貴
大花蛤、頭腩、大青口、鱔片及魷魚

蟶子肥美

刺身拼盤 - 三文魚、北寄貝、魷魚及希靈魚
新鮮

牛頸脊 二人份量 每片都有一定的厚度 不會很薄薄的 所以滾完都好有口感 味道濃郁

(朋友唔食牛,可以一人獨吞

至尊水餃皇 堅 真的超級好食 包到漲卜卜 入面粒蝦都非常彈牙 真材實料

另外點了以下:
手打牛丸 - 似點心牛肉 可能本人不太好牛肉球 所以食左三粒就放棄 如果入面有芝士 反而我會更有興趣 但味道是👌🏻的

貢丸、脆鯇片、鱔片、魚皮餃、小燕餃、豬潤、滑豆腐、油麥菜、響鈴、粟米、肥牛

第二轉後加 烏冬、粉絲

所有食品都好新鮮 唯一如果一定要挑剔的話 就只係個鱔片 是夠厚切的 但滾完後肉質比較鬆散

還有 重點這間高質任食是 無!限!時!
唔洗趕頭趕命地去食 你有本是可以食到一點都得😂
同朋友相聚既好腳點