2023-02-01 120 瀏覽
其實我地唔算係微辣fans,只係睇過佢地幾條片😂咁岩逛沙田逛得攰,見店面咁靚仔就試試佢喇。ummm打食評先發現好多人都話好味🥲唔知係咪叫錯野,我同男朋友都覺得非常普通😶推薦指數:🐷🐷半(5分滿分)(原因:有兩隻豬都係俾裝修的)豬扒豬仔包套餐 𝐇𝐊𝐃 38薯條另加𝐇𝐊𝐃 20大利來出品既豬扒包去過澳門既應該都有食過,微辣作為澳門KOL🇲🇴都將佢搬左黎香港!麵包軟熟,豬扒醃得入味👍🏻!但要另加配既薯條就好普通(唔值20蚊,大家淨係叫豬扒包就好喇🫢)上面撒既似乎係比七味粉更唔辣既辣椒粉😅有同冇都冇分別🧀神奇雞扒煎蛋芝士撈一丁 𝐇𝐊𝐃 68上枱d麵已經「鯨」左,唔係好撈到😂芝士唔香又膩,煎蛋篤開冇流心,失望,一d都唔神奇🙁瓦煲咖啡,香滑奶茶 𝐇𝐊𝐃 9咖啡普通,奶茶香濃,男朋友覺得杯奶茶係成餐最好味😂環境:空間超大,分左幾個打卡主題:麻雀,戲院,過大海。影相會好上鏡,不過黎打次卡就算lu🙈

推薦指數:🐷🐷半
(5分滿分)
(原因:有兩隻豬都係俾裝修的)

豬扒豬仔包套餐 𝐇𝐊𝐃 38
薯條另加𝐇𝐊𝐃 20
豬扒豬仔包套餐

🧀神奇雞扒煎蛋芝士撈一丁 𝐇𝐊𝐃 68
神奇雞扒煎蛋芝士撈一丁

瓦煲咖啡,香滑奶茶 𝐇𝐊𝐃 9

咖啡普通,奶茶香濃,男朋友覺得杯奶茶係成餐最好味😂