普慶餐廳

The Astor
餐廳: 普慶餐廳
資訊:

今日去咗逸東酒店嘅普慶餐廳食晚市自助餐🍽️用餐時間3小時~6pm至9pm座位尚算寬敞,環境光猛,精精神神!我倆早咗到,未夠鐘就先行咗自助圈一round~未食先興奮🫨🫨🫨-自助區都幾多選擇。當日平日去都唔算多人,所以連最受歡迎嘅海鮮區都不用排隊~-對蠔🦪🦪為之瘋狂嘅我覺得當日嘅蠔比較啖味啲~當日嘅海鮮嚟講係蝦🍤最為出色!-比較有特色嘅係,每兩人有一張木牌仔,俾你將木牌仔掉入港式海鮮檔入面嘅籃仔,揀相應嘅即燒/蒸是日精選海鮮🥢整好就會有🕺🏼依據木牌上嘅枱號送餐俾你添~-甜品選擇好多!!必推即煎pancake!! So yummm🤤--〔食飽治癒系w〕
今日去咗逸東酒店嘅普慶餐廳食晚市自助餐🍽️
用餐時間3小時~6pm至9pm
座位尚算寬敞,環境光猛,精精神神!
我倆早咗到,未夠鐘就先行咗自助圈一round~
未食先興奮🫨🫨🫨
〔食飽治癒系w〕