🌸🏳️‍🌈🧸【 𝑻𝒆𝒓𝒓𝒂𝒄𝒆 𝒊𝒏 𝒔𝒆𝒂𝒔𝒊𝒅𝒆 】🍊🌈✨⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄如果你都同我一樣,鍾意去靚靚Cafe打卡影相,就絕對唔可以錯過今期Terrace in seaside X Care Bears™ 主題盛宴🍊🧸無論係食物賣相抑或餐廳佈置,全都色彩繽紛🦄 勁歡樂、勁夢幻❣️💫🐻熊仔頭螄蚶拌飯🐚招牌螄蚶拌飯換上Care Bears大頭造型,勁得意🥰 混和特調韓式辣醬,並加入泡菜,微辣又惹味,充滿韓國風味🌶️🍙愛心傳播飯卷🍱飯粒用蝶豆花、紅菜葉染色,色彩斑斕🦋 配料有甜蛋、蘿蔔、青瓜等,清爽美味🥒😋🌈Care Bears彩虹窩夫🧇呢個真心驚喜,我簡直一試愛上♥️ 窩夫嘅質地鬆軟可口,幻彩忌廉輕盈不膩☁️配以柑橘果肉、彩針糖,口感非常豐富💯 窩夫盒共有8款,要到齊8間分店才能儲齊,各位CareBears迷加油🤣🍰Care-a-lot彩虹樂園蛋糕🏳️‍🌈一層層嘅七色彩虹蛋糕,配上酸砂彩虹軟糖 🌈氣氛勁歡樂🎉😍🍠Starbuddies 紫薯南瓜冰🎃香濃紫薯配搭南瓜,一黃一紫嘅色彩勁吸睛💛💜底層有珍多條,頂部則鋪滿蜜糖星星,好睇又好飲👍🏻🍊濟州柑橘乳酪🍹($68)作為招牌飲品,呢個

⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄

🐻熊仔頭螄蚶拌飯🐚

🍙愛心傳播飯卷🍱

🌈Care Bears彩虹窩夫🧇

🍰Care-a-lot彩虹樂園蛋糕🏳️‍🌈
一層層嘅七色彩虹蛋糕,配上酸砂彩虹軟糖 🌈氣氛勁歡樂🎉😍

🍠Starbuddies 紫薯南瓜冰🎃
香濃紫薯配搭南瓜,一黃一紫嘅色彩勁吸睛💛💜
底層有珍多條,頂部則鋪滿蜜糖星星,好睇又好飲👍🏻

🍊濟州柑橘乳酪🍹($68)
作為招牌飲品,呢個係必點的😚 用上濟州柑橘汁、新鮮果肉、乳酪打成,酸酸甜甜,非常清新⛱️

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

🐻熊仔頭螄蚶拌飯🐚($188)
🍙愛心傳播飯卷🍱($98)
🌈Care Bears彩虹窩夫🧇($118)
🍰Care-a-lot彩虹樂園蛋糕🏳️‍🌈($68)
🍠Starbuddies 紫薯南瓜冰🎃($52)
🍊濟州柑橘乳酪🍹($68)

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

* 沙田沙田正街18號新城市廣場一期L6樓609號舖
* 元朗朗日路9號形點1L2樓2056號舖
* 九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 6樓L604號舖
* 九龍塘達之路80號又一城LG2樓LG2-26號舖
* 旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場3樓346&347號舖

#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #ccrreami九龍塘 #九龍塘美食 #terranceinseaside @terrace.in.seaside.hk @carebears
2023-12-15
5 分鐘 (堂食)