同朋友去屯門市廣場shopping ,去到Foodmaze 食嘢,Banchan & cook 嘅餐牌有特式蛋包飯,跟住朋友一齊去食,蛋包飯好吸引,又有多款炸雞,飯後點埋甜品就 perfect。墨汁大蝦魚籽意粉🍝,意粉沾上墨汁嘅味道,口感濃郁帶黑汁鮮香氣,配搭爽脆嘅大蝦同脆卜卜嘅魚籽,整體不錯。炸雞拼盤🍗,炸雞喺我嘅favorite food,揀咗原味炸雞、初雪芝士炸雞、蜜糖炸雞; 炸雞厚肉又juicy,每款味道都好味。 擺設得夠完美嘅甜品,甘筍Orea慕絲蛋糕🧁,用了小花盆放入朱古力慕絲蛋糕,上面放了小甘筍白朱古力,真喺好似一個小盆栽。紅豆鮮奶🥤,紅豆香甜,配搭鮮奶,so refreshing。荔枝梳打🍹,荔枝肉爽脆,梳打好夠氣。ʙᴀɴᴄʜᴀɴ ᴀɴᴅ ᴄᴏᴏᴋ屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2253A號舖

墨汁大蝦魚籽意粉🍝,

炸雞拼盤🍗,炸雞喺我嘅favorite food,

擺設得夠完美嘅甜品,甘筍Orea慕絲蛋糕🧁,

荔枝梳打🍹,荔枝肉爽脆,梳打好夠氣。

ʙᴀɴᴄʜᴀɴ ᴀɴᴅ ᴄᴏᴏᴋ
屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2253A號舖