2021-11-24
喺街上同男友就去唔去按摩呢個認真話題拉拉扯扯咗起碼15分鐘之後,最後決定去按,點知人地一句full booking就完咗⋯冇咩事,我都係食返個暖笠笠糖水算🤣💕✍🏻 / 蓮子白果雪耳(熱)💵價錢:HK$42▪️美味:❤️❤️❤❤❤一眼望曬啲食材,十分豐富!本來有白果或杏仁揀,咁就揀咗白果,但最後佢都溝埋咗杏仁係同一碗嘅~成碗好滿足,食落好舒服,甜度剛好,同埋熱到出煙,凍冰冰天氣食好爽☺️🔥✍🏻 / 芝麻糊(熱)💵價錢:HK$29▪️美味:❤️❤️❤️🤍🤍芝麻糊有啲似係溝咗粉沖出嚟,而且叫咗熱,但冇熱到出煙,感覺似比室溫熱小小咋~不過以咁嘅價錢嚟講,份量都好足,幾大碗,不過不失🌗💫✍🏻 / 朱古力香蕉班戟💵價錢:HK$25▪️美味:❤️❤️❤️🤍🤍本來以為會係泰國街邊果種,不過原來係我諗多咗⋯ 嚟到見到係2舊野有啲失望。不過食落又真係唔會難食嘅~因為佢始終真係一條香蕉,再包層朱古力味嘅班戟,同加啲忌廉🤣✨💬派心心時間💵埋單價錢:HK$96/2人▪️美味:❤️❤️❤❤🤍▪️抵食:❤️❤️❤🤍🤍▪️服務:❤️❤️❤❤🤍▪️環境:❤️❤️❤❤🤍
✍🏻 / 蓮子白果雪耳(熱)
💵價錢:HK$42
▪️美味:❤️❤️❤❤❤
✍🏻 / 芝麻糊(熱)
💵價錢:HK$29
▪️美味:❤️❤️❤️🤍🤍