九龍灣真係好多野食,最近德福仲開咁間Texas Burger,7點就好快滿座喇!鐘意食漢堡嘅朋友記得去試吓,特別推薦「德州燒烤牛肉漢堡 」!✍🏻 /德州燒烤牛肉漢堡▫附餐湯▪️價錢:HK$88▫️薯條及飲品 +HK$50▪️美味指數:♥♥♥♥♥嚟到Texas Burger嘅餐廳,當然要叫返個招牌漢堡,食完真心推薦!塊漢堡有厚度、有肉汁,唔會乾噌噌,仲有兩塊煎到脆卜卜嘅煙肉、芝士、生菜、炸洋蔥圈,配埋個燒烤醬,好惹味!另外,加多50蚊就有埋熱辣辣薯條同飲品,由於飲其他特飲就要額外加多十幾廿蚊,所以飲品我哋揀咗杯hot white peach black tea☕️✨✍🏻 /煙鮭魚.茴香.芝士白汁義大利麵▫附餐湯▪️價錢:HK$76▪️美味指數:♥♥♥♥♡今次餐湯係好濃郁嘅南瓜湯,仲配有細細舊微脆嘅丹麥包。呢款義大利麵嘅煙三文魚份量都算多,個芝士白汁食落唔會膩,性價比ok🍝✨✍🏻 /雀眼椒香辣雞翼:6隻▪️價錢:HK$98▪️美味指數:♥♥♥♥♡就咁睇個菜式名真係以為淨係辣味雞翼,點知原來仲附有一碟蜜糖,而且蜜糖份量都幾多,食落甜甜辣辣!最後,連佢4條伴碟青瓜都食埋🥒✨

✍🏻 /德州燒烤牛肉漢堡
▫附餐湯