餐廳: METRO 豚骨 BASE
資訊:

2022-12-26 342 瀏覽
行開德福見到哩間拉麵店冇食過 裝修都幾吸睛 所以試下新嘢 店員服務態度好好👍🏻 好熱情 會主動俾籃我地放低啲嘢 加分 不過應該唔會回頭食🤣 ✿辣番茄蟹肉混麵✿ [$88]算係第一次食拉麵撈麵 幾特別 醬料酸酸辣辣幾開胃 不過醬料比較少 蟹肉份量都ok 有兩隻蟹鉗同一團蟹肉 唔算鮮甜 不過一分錢一分貨 一般水準 ✿醬油豚骨✿ [$72]拉麵冇得揀軟硬 偏硬 麵量適中 湯底豬骨味有啲淡 叉燒有啲細舊仲要得一塊😖★服務態度★:9/10 ★CP值★:6/10★冇加一★

✿辣番茄蟹肉混麵✿ [$88]

✿醬油豚骨✿ [$72]