2023-08-03 158 瀏覽
見到朋友推介一間人氣餅店,上網一search見到附近竟然新開咗間分店,一定要去買嚟食😆 一入到店就見到周圍都放滿哂麵包、曲奇、蛋糕🤤 每樣食物都擺放整齊,太多款式目不暇給,唯有先揀其中幾款試吓先🤣👑怪獸肉鬆波波 $15紫菜肉鬆芝士拉絲麻糬包,面層係滿滿嘅紫菜肉鬆,兩者本身已經係絕佳配搭,麵包內層係香濃芝士加埋QQ麻糬,口感豐富,味道濃郁,一啖滿足哂多重願望😍 一盒兩個好快就食哂🤣 哩個價錢簡直係抵食必選!✨拉絲芝士波波 $25每袋都係固定一款口味,一袋有5個波波,每個都大大包,麵包質地軟熟,入面芝士真係做到拉絲嘅感覺,而且芝味濃郁🧀 滿滿鹹香😋✨皮蛋酥 $25除咗創新食物,哩度仲有傳統嘅美食,包括老婆餅、皮蛋酥、紅豆酥...集合哂新式同懷舊食物👍🏻 今次試咗皮蛋酥,外層酥皮鬆化,🔍整體感覺:今次只係試咗3款食物,每款食物嘅味道同賣相都一樣咁吸引,而且價錢都唔貴,性價比好高👏🏻 下次仲有好多野想試,我一定要試麻糬曲奇🤩

👑怪獸肉鬆波波 $15

✨拉絲芝士波波 $25