【 保持質素的蛋糕專門店 】父親節當然要買個蛋糕送俾老公和爸爸啦。雖然男士們不太喜歡節日慶祝食蛋糕,但我地班仔女個個都愛食甜品,所以又有個籍口買蛋糕食喇,哈哈!我地今次係旺角Italian Tomato揀左個朱古力芒果慕斯蛋糕,父親節關係仲會免費送一個父親節心形牌。這個朱古力芒果慕斯蛋糕,有好香濃軟滑的朱古力慕斯,配上鬆軟的朱古力蛋糕,加上厚厚的朱古力外層,入口溶化,蛋糕上面仲放滿香甜的芒果粒粒,仲有小小金箔,感覺更高級。我地另外再買左幾件散裝蛋糕做下午荼日本栗子蛋糕:栗子蓉好香,幾好味,內層有鮮忌廉,栗子及朱古力粒皇牌士多啤梨蛋糕:原粒新鮮士多啤梨真係無得輸,勁好味!海綿蛋糕都唔錯。宇治抹茶蛋糕:日本宇治抹茶蛋糕配香甜紅豆忌廉,蛋糕面仲有原粒栗子作裝飾,好有日本和風感覺。
【 保持質素的蛋糕專門店 】

父親節當然要買個蛋糕送俾老公和爸爸啦。
所以又有個籍口買蛋糕食喇,哈哈!

我地另外再買左幾件散裝蛋糕做下午荼
2020-07-02