花花世界太過美哪有我蹤影( ˘ ³˘)♥︎ (有冇朋友同我同一個年代🤣暴露年齡系列)一入到去就見到繽紛燦爛嘅花花世界🌸🌺(呢個時候又要再唱多次一首歌啦 交支咪俾大家🥰)即刻令到我嘅少女心爆發👧🏽忍唔住打左幾張卡🤪利申唔做港女🤪店內天花同牆身都鋪滿左好多花瓣 令人有種置身花園嘅感覺 感覺幾fresh🧚🏽‍♂️🧚🏽🌴☘️MENU上亦盡顯店員嘅心思❤️除左改名好有特色外 有啲菜式更加有啲小故事去作介紹🤩 另外員工態度都係冇得輸好細心咁了解客人嘅口味 再介紹食物賓至如歸👸🏽🤴🏽呢間小店試業中大家可以多啲去幫襯俾多啲意見佢哋等佢哋可以進步多啲🥰 支持下小店♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎〖夠薑蒽爆你🥗〗$107注意‼️依款意粉勾結外國勢力😌🙈 將傳統嘅薑蔥蒜去炒意粉 中西合壁🇺🇸🇭🇰薑蔥蒜再加上菇一齊爆香來炒令到意粉好香口 好惹味一開始食落幾有驚喜🤩不過碟意粉都偏油 慢慢食落有少少油膩而且意粉除左薑蔥菇 未有其他配菜食落有啲寡 如果加番啲配料 相信會更上一層樓👍〖龍蝦先生遊花園🦞〗$298一上枱真係嘩左一聲🤩龍蝦好大隻 而且擺碟好靚🥰係意粉上鋪左個用蛋做嘅網味覺同視覺都提升左個層次🤤今

即刻令到我嘅少女心爆發👧🏽

係意粉上鋪左個用蛋做嘅網
味覺同視覺都提升左個層次🤤
今次意粉個cream sauce都好creamy 👍
不過龍蝦就比啲蒜蓉味遮蓋左本身嘅鮮味
而且個人覺得有少少「鞋」但都爽口嘅🥰相信只係一時失手 等我下次再去試🤪
烹調方法上可以再調下😉

牛奶帶點曲奇味 平淡中帶有少少變化😍
而且曲奇都好鬆化
飲又得 食又得 得左❕❗️
不過價格對於學生嚟講定得高左少少▼・ᴥ・▼
☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎

評分🌟(10分最高)
價錢💰: 6/10
味道👅: 6.5/10