2022-09-08
呢間係尖沙咀Apple Store附近嘅居酒屋環境好舒服好有feel 有落地大玻璃飽覽咗九龍公園嘅景觀✨ 我哋個陣夜晚去 大玻璃配埋啲燈好chill好靚 而且佢仲有vip私人包廂ʕ •ᴥ•ʔ✻雲朵雞蛋拌飯($68)雲朵係用蛋白製成(*¯︶¯*) 賣相好吸引好可愛🤍 篤穿個蛋黃再將醬汁同埋拌飯素撈埋一齊食好正好滿足 再落少少微微辣辣地柚子胡椒好惹味~✻三文魚親子玉子燒 ($68)玉子燒好清甜!面頭有三文魚肉同埋三文魚籽加埋好好食🥰✻魷魚飯($82)好特別嘅魷魚飯🦑 糯米飯釀咗入魷魚入面 魷魚新鮮彈牙 糯米飯黏黏地咁 估唔到兩種口感咁match✨我哋另外叫咗六款串燒:✻極黑和牛肩 ($58)✻安格斯牛柳粒($48)✻鹿兒島荔枝豚肉燒($42)✻鹿兒島蘆荀豚肉燒($42)✻燒白鱔($68)✻翠肉瓜($22)好推介荔枝鹿兒島豚肉燒豚肉包住甜甜地嘅茘枝好好味👍🏻荔枝嘅清新中和咗豚肉嘅油脂好match❣️極黑和牛肩肉味好濃郁 燒白鱔都好新鮮同埋燒得啱啱好😌✻柚子燒酌梳打($58)第一口飲落有少少似柚子蜜嘅感覺 酒味唔算好重 好容易入口😽✻提子燒酌梳打($58)完全唔會藥水味 我自己覺得幾好味🍇~甜
✻雲朵雞蛋拌飯($68)
雲朵係用蛋白製成(*¯︶¯*)
賣相好吸引好可愛🤍
✻三文魚親子玉子燒 ($68)
玉子燒好清甜!面頭有三文魚肉同埋三文魚籽
加埋好好食🥰
✻魷魚飯($82)
好特別嘅魷魚飯🦑 糯米飯釀咗入魷魚入面
魷魚新鮮彈牙 糯米飯黏黏地咁 估唔到兩種口感咁match✨
我哋另外叫咗六款串燒:
✻極黑和牛肩 ($58)
✻安格斯牛柳粒($48)
✻鹿兒島荔枝豚肉燒($42)
✻鹿兒島蘆荀豚肉燒($42)
✻燒白鱔($68)
✻翠肉瓜($22)
好推介荔枝鹿兒島豚肉燒
豚肉包住甜甜地嘅茘枝好好味👍🏻
荔枝嘅清新中和咗豚肉嘅油脂好match❣️
極黑和牛肩肉味好濃郁 燒白鱔都好新鮮同埋燒得啱啱好😌
✻柚子燒酌梳打($58)
第一口飲落有少少似柚子蜜嘅感覺 酒味唔算好重 好容易入口😽
✻提子燒酌梳打($58)
完全唔會藥水味 我自己覺得幾好味🍇~
甜度適中 同樣酒味唔算好重 好容易入口🥳
全部食物都好食😋