今日小編要介紹既係位於尖沙咀既omakase - 松Matsu😋 餐廳環境係暗黑優雅風格,環境清淨啱曬享受一流美食。平時食晚市oamkase冇兩千都走唔到,不妨試試呢度既午市廚師發辦,CP值高👍🏻刺身同壽司方面,當然新鮮係唔洗多講。特別想讚佢既帆立貝,入口食得出比市面上既甜好多,而且厚切令口感爭色不少😚 另一樣難忘既係呢度既拖羅入口即化🥺 油脂味濃香,即使吞左件壽司,口中既拖羅味依然揮之不去,大推!❤️ 而佢另外都有中、大拖羅同紫蘇葉既配搭,入口滿足,而且紫菜同紫蘇葉都中和左肥膩既感覺,十分清新!另外呢度既擺盤都非常精緻,部分菜式會用陶瓷手奉上。其中剝皮魚拌肝醬好特別,外表圓形微脆,而入面肝醬既味道蓋過魚本身既腥味,配搭一流😆

刺身壽司方面,當然新鮮係唔洗多講。

水雲海膽
北海道牡丹蝦