偷得浮生半日閒,嚟到銅鑼灣利園二期1樓嘅NINETYs 嘆返杯靚啡☕️!環境真係好chill,水泥牆配木系傢俬,簡約得嚟好有格調,啱晒同朋友傾吓計,hea吓😌。重點係,佢哋用嘅係屢獲殊榮嘅Ninety Plus Coffee,咖啡品質真係冇得彈!👍🏻 今次試咗佢哋嘅Flat White ($45),可以自選咖啡豆同奶,我揀咗Choco blend (Brazil Santos & Colombia Medellin),Tasting Note話有Caramel同Milk Chocolate嘅風味🍫。一入口,咖啡香氣撲鼻,帶有微微嘅甜味,唔會太膩,真係好出色!💯 奶泡打得啱啱好,入口順滑,層次感豐富,飲完真係好滿足!仲有幾粒乾果送,好細心❤️!拉花又靚,打卡一流📸!推薦俾鍾意嘆咖啡嘅你哋!NINETYs (Causeway Bay)📍銅鑼灣恩平道28號利園二期1樓116號舖#銅鑼灣美食 #咖啡 #ninetysroastery #chill #精品咖啡 #ninetyspluscoffee #coffeelover #香港好去處 #咖啡控 #打卡好去處 #相機食先 #香港美食 #食好西 #下

NINETYs (Causeway Bay)
📍銅鑼灣恩平道28號利園二期1樓116號舖

#銅鑼灣美食 #咖啡 #ninetysroastery #chill #精品咖啡 #ninetyspluscoffee #coffeelover #香港好去處 #咖啡控 #打卡好去處 #相機食先 #香港美食 #食好西 #下午茶 #嘆咖啡 #咖啡時間 #假日好去處 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣好去處 #chill住食 #週末好去處 #好食推介 #美食日記 #全自費推介
2024-11-11