2020-05-18
【 抵食滿足2人套餐 】 係附近行完街,選了饗和民KYO Watami作晚餐。佢地的饗-滿足2人套餐真係好抵食,好多選擇,而且可以揀好多,一次過可以滿足咩都想食的食慾!我地點的套餐食物有:壽喜燒鍋,清酒煮蜆,鯉魚牛油果卷,雨滴餅,日本產魷魚燒,精選刺身盛合,半份凱撒沙律。餐飲點了巨蜂提子梳打和熱柚子蜜。牛肉壽喜燒鍋,牛肉味濃郁,配料都好多,有豆腐,雜菇,京蔥同紹菜甜甜地既壽喜燒湯底好惹味,我們原本打算加個烏冬,但唸起仲有甜品,就放棄了。 清酒煮蜆幾清香。鯉魚牛油果卷我地都好鍾意食,份量都幾多件。日本產魷魚燒,燒得剛剛好,唔會鞋。精選刺身盛合,刺身都幾新鮮。半份凱撒沙律不過不失,但我覺得配紅黃椒有點奇怪,紅黃椒的味道太突然,遮晒沙律的味道。綠茶小蛋糕,唔太甜,幾好味。餐飲熱柚子蜜味道較啖,但巨蜂提子梳打就超級好飲,唔太甜,值得一試。這個饗-滿足2人套餐整體都唔錯,2個人都食得好飽。
係附近行完街,選了饗和民KYO Watami作晚餐。
餐飲點了巨蜂提子梳打和熱柚子蜜。
清酒煮蜆幾清香。
鯉魚牛油果卷我地都好鍾意食,份量都幾多件。
日本產魷魚燒,燒得剛剛好,唔會鞋。
精選刺身盛合,刺身都幾新鮮。
綠茶小蛋糕,唔太甜,幾好味。
這個饗-滿足2人套餐整體都唔錯,2個人都食得好飽。