無麩質蛋糕聽就聽得多,但一直都未試過,今年嘅生日終於試到。無麩質飲食對於對麩質過敏或者患上乳糜瀉的人有好大益處,哩款係連敏感人士都可以食嘅蛋糕🍰✨招牌草莓西瓜蛋糕 $398蛋糕層次感十足,面層鋪滿玫瑰花瓣同開心果碎,之後就有草莓+葡萄,而蛋糕位置係由杏仁餅底夾住玫瑰味忌廉同西瓜組成。一口食哂咁多款材料嘅口感好豐富,首先係食到香濃嘅玫瑰味🌹 跟住就係草莓酸酸甜甜嘅香味🍓 之後就咬到爽甜嘅西瓜🍉 不同嘅口感及味道有好大驚喜😍🔍整體感覺:蛋糕味道配搭得好好,今次食哩個係母親節少甜版,雖然係少甜,但甜度都好夠,仲突出咗材料本身嘅原味👍🏻 只要提前2日預訂,仲可以免費送貨到樓下,咁就唔洗擔心要拎住個蛋糕周圍走啦😆 喜歡食荔枝嘅我一定要試埋荔枝味先得😏

招牌草莓西瓜蛋糕
✨招牌草莓西瓜蛋糕 $398