2024-11-01
.作為半職家政夫👨🏻🍳AEON 特價 ⭐️ 星期三 | 港媽港爸都知咩料就係搶鬥系上身 🤛🏽🤛🏽🤛🏽 裝備飛過嚟.難得有臨時餐聚 同朋友係尖沙咀搵個輕鬆😌 長時間傾偈閑聊地方 🏬.經過The One 加拿分道睇到飄揚 底層 KOMEDA‘s coffee ☕️ 旗幟 🚩.永旺集團 Aeon 旗下🟣⚪️咖啡屋🟣⚪️應該可以一試 🤔PS. 朋友 TST 返工都會未試過 🙄 都唔知間餐廳.當日係平日 14:40 直接入座2人位 | 4人位| 6人位 全都有空靠牆位都有 2️⃣個三腳插同埋 1️⃣個 USB插頭根本就可以 😌 邊 食嘢 邊 remote office work手機充電🔋亦OK但入座顧客 沒有學生 年輕人群應該 去咗星⭐️克那邊坐.雖說 90分鐘用餐時間|但無人入座 就唔會打擾你.⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️重點提示⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️點餐用QR CODE單點一杯咖啡奶茶都要$40-$50但 💥💥💥平日限定 下午茶☕️ 只要$69💥💥💥.平日限定 有3️⃣款 | 我同朋友揀左 👈1️⃣ 雞蛋沙律三文治拼盤2️⃣ 薄餅多士拼盤3️⃣. 無點 | 忌廉紅豆三文治拼盤▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️🆒 薄餅超多芝士🧀 係厚多士三文治 是連皮白麵包 |
作為半職家政夫👨🏻🍳
AEON 特價 ⭐️ 星期三 | 港媽港爸都知咩料