成日聽大家講要飲NUTTEA🤨🤨,我都有一段時間冇飲喇~!!所以今次再去飲😆😆每次見到NUTTEA嘅Menu都覺得好多選擇,唔知應該飲咩好😂😂鑒於上次試過蘋果楓糖脆脆🍎,所以今次就是另一杯啦😃🥛我叫咗杯香蕉朱古力堅果奶,而朋友就叫咗伯爵朱古力堅果奶🥛我自己就覺得後者好飲啲~更啱我口味呢我覺得香蕉朱古力堅果奶比較濃🤣香蕉同朱古力味都好重。佢仲要冇冰,所以非常足料🫶🏻 我覺得可以嗌少甜,咁樣應該味道會啱啱好🥛我自己想試吓香蕉朱古力嘅奶,而佢都冇令我失望嘅😆而伯爵茶朱古力堅果奶個茶非常之清甜,配搭上面個朱古力cream好好飲!! 飲到後尾cream同茶溝埋更加好呢~!!! 呢杯係推介、同埋係意外嘅好飲😉